Celebració d'un dels gols del Barça
Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa remunta en dues ocasions per acabar superant el Llevant (7-4)

Els visitants han estat els primers a marcar, i després d'una primera remuntada blaugrana han tornat a avançar-se en una segona part trepidant. La reacció del Barça ha donat la victòria als de casa.

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa, segon de la Lliga de Futbol Sala, ha hagut de suar fins el final per sumar els tres punts al Palau davant la visita del penúltim classificat de la competició, el Llevant (7-4). Els visitants s'han avançat en el minut 2, en una jugada d'estratègia, quan el xut de Borja Milan ha estat lleugerament desviat pel blaugrana Marc Tolrà. En el minut següent Dyego ha driblat el seu defensor, i aprofitant que no ha arribat cap ajuda, amb un fort xut ha empatat a 1. En el minut 4, però, el Llevant ha tornat a avançar-se. En una nova jugada de falta, Rafa López ha marcat en pròpia porta intentant refusar un xut de Pizarro.

El ritme golejador ha disminuït a partit d'aquest gol. El Barça ha passat a pressionar per intentar recuperar la pilota prop de la porteria visitant. Tolrà i Rafa López han avisat, i Ferrao ha xutat al pal, tot i que els visitants haurien pogut fer el seu tercer gol en jugades de Márquez i Jé. Finalment, els esforços dels d'Andreu Plaza han tignut el seu premi quan en el minut 12 Buendia ha ficat a la seva pròpia porteria un fort xut de Joselito que anava fora. Abans del descans, Ferrao ha tingut dues noves oportunitats, però el porter Yeray ha aturat els seus xuts.

En el minut 3 de la segona part Roger Serrano ha fet el 3 a 2. El seu primer xut ha estat desviat al pal en primera instància per Yeray, però el jugador barceloní ha continuat la jugada per tornar a rematar. Adolfo ha tingut el 4 a 2 un minut més tard, però el porter visitant ha desviat la pilota amb la punteta del peu. Ferrao ha xutat al pal i Rafa López ha provat sort amb una vaselina, en uns minuts de patiment pel Llevant.

El Barça, però, no ha aprofitat les seves ocasions i en el minut 20, en una contra, Borja Milan ha empatat a 3. En una nova contra, després d'una rematada inicial al travesser de Pizarro, Kiko Berrocal ha tornat a avançar els visitants. A 10 minuts del final Roger ha empatat a 4 aprofitant una bona passada de Joselito. En una nova contra Márquez ha tingut l'opció de donar novament l'avantatge al Llevant, però ha xutat alt.

Tot seguit, quan restaven 6 minuts, Diego Quintela a porta buida ha fet pujar el 5 a 4 al marcador gràcies a la passada de Dyego. Un minut i mig més tard, Ferrao ha xutat a la fusta per segona vegada en el matx. Finalment, amb la porteria visitant buida per la tàctica del porter jugador, Dyego ha sentenciat amb un xut des de la seva pròpia meitat del camp. Ja a l'últim minut Marc Tolrà ha fet el definitiu 7 a 4.