María León, nou reforç per al Barça femení (Reuters)
Futbol femení

El FC Barcelona femení arriba a un acord amb l'Atlètic de Madrid per a reforçar-se amb Mapi León

Mapi, de 22 anys i internacional amb la selecció espanyola, és la sisena incorporació blaugrana aquest estiu

RedaccióActualitzat

María León, "Mapi", és el nou fitxatge del FC Barcelona femení. El club ha arribat a un acord amb l'Atlètic de Madrid per incorporar la jugadora aragonesa, de 22 anys, que passarà la revisió mèdica i signarà el contracte amb el club blaugrana durant les pròximes hores.

Mapi és una defensa que pot ocupar la posició de central i la de lateral per la banda esquerra. Destaca per la seva agressivitat, la seva bona sortida de pilota des del darrere i el domini del joc aeri, que li permet incorporar-se en accions ofensives.

L'aragonesa va debutar a Primera amb 16 anys, de la mà del Saragossa CFF, va jugar a l'Espanyol la temporada 2013/14 i a la següent se'n va anar a l'Atlètic de Madrid. El curs passat, en què va guanyar la Lliga amb l'Atlètic, va ser el de la seva explosió, fet que la va portar a jugar l'Europeu aquest estiu.

D'aquesta manera, María León es convertirà en el sisè reforç del Barça femení 2017/18, després dels fitxatges d'Élise Bussaglia, Natasa Andonova, Toni Duggan, Lieke Martens i Fabiana Simoes.

Anar al contingut