Barça

El FC Barcelona farà públic aquest migdia el nom del patrocinador que ha de substituir Qatar

La incògnita sobre qui serà el nou patrocinador principal del FC Barcelona es revelarà aquest dimecres, en un acte a l'Auditori de Camp Nou

Actualitzat

Aquest dimecres, a partir de les dues del migdia, es farà públic el nom del nou patrocinador que el primer equip del FC Barcelona lluirà a la samarreta a partir del 30 de juny del 2017. El matí comença amb una reunió de la Junta Directiva, que ha de donar la seva conformitat a l'acord, el formulisme que donarà pas a la presentació oficial a l'Auditori del Camp Nou. El procés, però, no s'acabarà fins a obtenir la conformitat dels socis en una Assemblea Extraordinària.

A les instal·lacions del Barça ja han començat els preparatius per fer l'anunci de la marca que substituirà Qatar com a primer patrocinador del club blaugrana. L'Auditori ha quedat cobert amb una lona. Una mostra de l'opacitat total al voltant d'aquest tema. No ha transcendit el nom de l'empresa, ni la quantia del patrocini ni els anys de l'acord, tot i que podria ser fins al 2021, coincidint amb el final del mandat del president Josep Maria Bartomeu. El que sí que se sap és la intenció del club de mantenir el vincle amb l'actual patrocinador, encara que amb una altra fórmula.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut