L'afició culer amb estelades a Berlín  (REUTERS)
L'afició culer amb estelades a Berlín (REUTERS)
Barça

El FC Barcelona fa un comunicat explicant per què no va recórrer la sanció de les estelades

El FC Barcelona explica que no va recórrer la sanció per les estelades a canvi del compromís d'una reunió de treball amb la UEFA en una data pròxima per determinar

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet públic aquest dissabte un comunicat per aclarir la seva actuació després de la sanció imposada per la UEFA al club a causa de l'exhibició de banderes estelades pels seus aficionats a la final de la Lliga de Campions de Berlín.

El Barça afirma que quan va saber de la possibilitat de ser sancionat, "els seus serveis jurídics van treballar amb un argumentari que, un cop enviat al màxim organisme europeu, va convertir una possible sanció de tancament del Camp Nou i una amenaça latent contra el club en una sanció econòmica mínima".

Segons la nota, això va ser considerat un avenç important. Més tard, "el club va comunicar a la UEFA de manera immediata que no estava d'acord amb la sanció, en defensa de la llibertat d'expressió dels seus socis i aficionats, i que volia recórrer" per evitar que en el futur es tornés a produir la mateixa sanció.

En el comunicat el club fa saber que "abans de la finalització del termini per presentar el recurs, l'organisme europeu va acceptar el fet que el FC Barcelona no recorregués a canvi d'una reunió de treball per una solució diplomàtica al màxim nivell, en una data pròxima per determinar".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut