El DKV Joventut guanya a la pista del Llanera i l'Akasvayu perd contra l'Unicaja a Fontajau

Joan Manel Serrat ha estat espectador de luxe del partit de la Lliga ACB que ha enfrontat aquest dissabte el Llanera Menorca amb el DKV Joventut. En l'equip balear ha debutat el veterà Andre Turner, que s'ha mostrat molt inspirat de cara al cèrcol contrari i ha estat el màxim anotador del seu equip, amb 18 punts. Tot i això, els verd-i-negres s'han emportat la victòria per 95-104 gràcies a un inspirat Rudy Fernández. En l'altre partit amb representació catalana, l'Akasvayu Girona ha perdut a Fontajau contra l'Unicaja de Màlaga (73-75) i amb aquesta victòria els malaguenys mantenen el liderat.

El DKV Joventut s'ha emportat la victòria en la seva visita a la pista del Llanera Menorca (95-104) en un partit espectacular on les defenses pràcticament no han existit. Davant l'atenta mirada de Joan Manuel Serrat, espectador de luxe a les graderies, els locals han dominat els dos primers quarts i han marxat als vestidors amb un mínim avantatge de tres punts (50-47). Però en la represa, els homes d'Aíto García Reneses han reaccionat i han acabat capgirant el resultat gràcies a l'encert de Rudy Fernández, màxim anotador del partit, amb 24 punts. En el Llanera Menorca ha destacat el debut del veterà Andre Turner, que ha estat el millor del seu equip, amb 18 punts, però que finalment no ha pogut evitar la derrota menorquina. Amb aquesta victòria, el DKV Joventut es consolida en la quarta posició, empatat a victòries amb el Tau, que té un partit menys, mentre que la derrota condemna el Llanera Menorca a la zona de descens a la Lliga LEB.

L'Unicaja manté el liderat

L'Unicaja de Màlaga es mantindrà com a líder de la Lliga ACB després de la seva ajustada victòria a la pista de l'Akasvayu Girona per 73-75. Els gironins sempre han anat per davant en el marcador i al descans ja guanyaven per cinc punts de diferència (42-37). Els homes d'Edu Torres han arribat a tenir un màxim avantatge de vuit punts en el tercer quart, però els malaguenys han reaccionat i han acabat remuntant en l'últim quart. El trident ofensiu format per Brown, Garbajosa i Hermann, autors de 45 dels 75 punts del seu equip, ha estat decisiu. Per part gironina, Germán Gabriel ha estat el màxim anotador, amb 12 punts.