El DKV Joventut es sobreposa a les baixes i guanya amb autoritat a la pista del Menorca Bàsquet (72-87)

La Penya s'ha sobreposat a la plaga de lesions i ha aconseguit una còmoda victòria a la pista del Menorca Bàsquet (72-87). Després d'uns primers minuts de domini del Menorca, amb una defensa zonal plantejada per Pepu Hernández, la Penya ha capgirat el marcador i, amb un gran Pere Tomàs, ha acabat sumant una nova victòria. Pere Tomàs, Jelinek i Trias han brillat en un triomf que fa oblidar la desfeta contra el Cajasol de la passada jornada.

Pere Tomàs, que exercint de capità va instar l'equip a oblidar-se de les baixes, ha donat exemple i ha fet un dels seus millors partits com a verd-i-negre. L'equip de Pepu Hernández ha començat amb dubtes, però després d'uns primers avantatges inicials del Menorca, amb un triple de Russel Robinson al final del primer quart, s'ha posat davant en el marcador (17-18), situació que ja no ha abandonat en tot el matx.

L'entrada de Pere Tomàs i la defensa zonal plantejada per Pepu Hernández han servit per consolidar el domini de la Penya, que ha anat eixamplant les diferències fins als deu punts amunt del descans (28-28). Només el jugador local Cuthbert Victor plantava cara en l'equip entrenat per Paco Olmos.

Pere Tomàs lidera l'escapada de la Penya

El DKV Joventut, empès per un Pere Tomàs en estat de gràcia, ha sabut frenar la sortida del Menorca Bàsquet a la represa i ha acabat trencant el matx en el tercer quart. Les defenses alternatives de Pepu Hernández han desequilibrat de forma definitiva l'encontre, i la Penya ha entrat a l'últim període amb un clar 42 a 65. La Penya no ha abaixat el pistó en l'últim període i s'ha acabat emportant amb comoditat un triomf de caràcter.

Cal destacar el gran encert en el tir de Pere Tomàs (15 punts), l'aportació sota els taulers de Trias (11 rebots) i els triples de la jove promesa David Jelinek (15 punts i 3 triples). Amb aquesta victòria el DKV Joventut torna al camí de la victòria i se sobreposa a les baixes de jugadors importants sofertes en les últimes setmanes.