Jugadors del Cornellà, celebrant un gol en una imatge d'arxiu
Futbol

El Cornellà nega la implicació de cap dels seus jugadors en la trama de l'Eldenc

El club del Baix Llobregat, anterior rival de l'Eldenc, ha emès una nota per aclarir que cap dels seus jugadors estava al cas de possibles arranjaments

Actualitzat

La Unió Esportiva Cornellà ha emès aquest dimarts una nota de premsa negant tenir res a veure amb el cas de les apostes il·legals en què estarien implicats jugadors de l'Eldenc. Les al·lusions al club del Baix Llobregat es produeixen per ser l'últim rival de l'equip valencià abans d'encaixar el 12-0 davant el Barça B, i pel fet que alguns dels jugadors que han destapat el cas afirmen que "ja es van donar situacions estranyes" durant el partit contra els verds. 

El Cornellà afirma que no té coneixement de cap activitat irregular dels seus membres i que "confia plenament en l'honorabilitat i l'honestedat" de tots els seus jugadors i tècnics.

L'entitat recorda que té "un codi intern que prohibeix taxativament les apostes esportives dins de l'abast de l'activitat esportivitat del club". El Cornellà es posa a disposició de les autoritats per col·laborar en la investigació i diu que emprendrà accions legals "contra tots aquells que taquin la imatge del club amb falsedats".    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut