Sabadell
Una imatge de la semifinal entre el Sabadell i el Sant Andreu (rfen.es)
Waterpolo

El CN Sabadell i Atlètic Barceloneta jugaran la final de la Supercopa d'Espanya de waterpolo

En les semifinals, l'equip vallesà va derrotar el Sant Andre per 10 a 6, i els mariners van eliminar el Terrassa per 12 a 8

El CN Sabadell, que va derrotar el Sant Andreu en la primera semifinal (10-6), i l'Atlètic Barceloneta, que va fer el mateix amb el Terrassa (12-8), disputaran aquest diumenge (12.00, en directe per Esport3) la final de la Supercopa d'Espanya que es disputa a les instal·lacions del CN ​​Terrassa.

La primera semifinal es va decantar molt ràpidament a favor de l'equip de Chava Gómez. Un parcial inicial de 4 a 1 va posar en avantatge els vallesans i els de Dani Ballart van anar a remolc durant tot el partit.

A partir de llavors, el partit es va equilibrar amb un parcial de 3 a 2 per als andreuencs, que es van situar 4 a 6 en l'equador del partit. El Sabadell, però, va mantenir el tipus en el tercer quart (1-1 per a un total de 5-7) i van prémer l'accelerador en l'últim, que es van dur per 3 a 1 per tancar el partit amb un clar 10-6 .

Per al Sabadell van anotar Sergi Cabanas, Óscar Carrillo i Borja Fenoy, amb dos gols cadascun, més Javier Gorría, Gonzalo López-Escribano, José Javier Bustos i Víctor Cabanas, que en van fer un. Els gols del ​​Sant Andreu els van aconseguir Alejandro López (2), Rafael Savoia, Erik Brugë, Ricardo Gràcia i Arnau Ariño.

En la segona semifinal, el totpoderós Atlètic Barceloneta no es va assegurar la victòria fins a l'últim quart davant l'amfitrió, el CN Terrassa, que va igualar el xoc (7-7) i va posar les coses molt complicades als de Chus Martín

La igualtat es va mantenir en el primer quart (3-3), en el qual el Terrassa va arribar a posar-se al davant (2-3) amb una diana de Fran Sánchez. Però el segon parcial va ser favorable al Barceloneta (3-1) i es va arribar al descans amb avantatge dels barcelonins per 6 a 4. El Terrassa va reaccionar en el tercer quart i d'un 7 a 4 va passar a un 7 a 6 amb gols de Sánchez i Álvaro Granados. En l'últim parcial, un altre gol de Granados va equilibrar el partit (7-7), però als terrasencs ja els havien començat a abandonar les forces.

Un parcial final de 5 a 1 va deixar el marcador en el definitiu 12 a 8. Per al Barceloneta els golejadors van ser Martín Famera (4), Alberto Munárriz (3), Marc Minguell (2), Strahinja Rasovic (1), Marc Larumbe (1) i Viktor Rasovic (1). Els gols del Terrassa van ser de Granados (3), Sánchez (2), Jordi Pérez (1) i Donat Galeev (1).