Un jugador del Sabadell durant el partit (Foto: @cn_sabadell)
Un jugador del Sabadell durant el partit (Foto: @cn_sabadell)
Waterpolo

El CN Sabadell es classifica per a l'última ronda classificatòria de la Lliga de Campions masculina de waterpolo

Quan falta l'última jornada, els vallesans ja s'han assegurat superar la segona ronda prèvia de la màxima competició europea de clubs

Actualitzat

L'Astralpool Sabadell s'ha classificat per a la tercera ronda classificatòria de la Lliga de Campions masculina de waterpolo. En la segona jornada de la segona fase, els vallesans necessitaven que es donessin dos resultats, i hi ha hagut la carambola.

La primera exigència era un triomf del Sabadell davant de l'equip més dèbil del grup, l'UZSC Utrecht. I aquest ha arribat amb un marcador de 13 a 7. La segona condició era una victòria del favorit del grup, el Brescia, davant del Mornar Split.

Els catalans havien derrotat divendres els croats, l'altre aspirant a la segona plaça en joc. Amb la victòria dels italians per 10 a 8, el Sabadell ja ha passat ronda matemàticament.

El Mataró, endavant a l'Eurocup

El Quadis CN Mataró ha remuntat el vol a l'Eurocup LEN. L'equip del Maresme va perdre els dos primers partits de la fase prèvia, però aquest dissabte ha guanyat el Kosice eslovac per 10-11 i el Hannover alemany per 13-4. Aquests resultats els permeten passar a la següent ronda de la segona competició europea de clubs. Els mataronins tancaran aquesta fase classificatòria diumenge al matí contra l'Sthurm, de Rússia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut