Fórmula 1

El Circuit de Catalunya ultima tots els detalls per rebre el circ del Mundial de Fórmula 1

El Circuit de Catalunya ha començat a vestir-se de gala i es prepara per batre un nou rècord d'assistència pel GP d'Espanya de Fórmula 1. S'esperen 300.000 persones durant tot el cap de setmana. El dia de la cursa, 128.000, gràcies a les 12.000 places noves que s'han fet. No cal dir que no queda ni una sola entrada des de fa dies.

Actualitzat

De Nürburgring a Montmeló. 1.265 quilòmetres pràcticament sense parar. La dels operaris és la feina bruta de la Fórmula 1. Són els que arriben més aviat i els que marxen més tard. En molt poques hores, han de desmuntar i muntar una mena de ciutat mòbil en què de dijous a diumenge habitaran pilots, periodistes i tots els personatges del circ de Bernie Ecclestone. Dijous al matí tot ha d'estar enllestit i net com una patena. També han arribat els cotxes. Ara comença la feina dels mecànics per posar-los a punt de cara als primers entrenaments lliures de divendres.

El dia de la cursa s'arribarà als 128.000 aficionats, 12.000 més que l'any passat. Això ha obligat a ampliar i construir noves tribunes -8.000 places en total- i ampliar en 4.000 espectadors la capacitat de la "pelouse". El circuit vol acompanyar de més qualitat aquest augment de la quantitat. És per això que s'han millorat els accessos amb noves passarel·les, s'han incrementat les places de pàrquing i també s'ha construït una nova botiga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut