Jonás Ramalho, en una imatge d'arxiu (www.lfp.es)
Jonás Ramalho, en una imatge d'arxiu (www.lfp.es)
Futbol

El central del Girona Jonás Ramalho serà baixa entre 4 i 6 mesos per una lesió al genoll esquerre

De cara al decisiu tram final de la Lliga de Segona Divisió, el Girona de Pablo Machín perd un dels seus jugadors claus. El central Jonás Ramalho s'haurà d'operar un genoll

Actualitzat

El Girona haurà d'encarar les tres jornades que falten de la Segona Divisió sense una de les peces claus de la seva defensa. El central Jonás Ramalho, que es va lesionar en el partit de dimecres davant l'Alabès, passarà pel quiròfan per operar-se el genoll esquerre i serà baixa entre 4 i 6 mesos.

Les proves mèdiques que li han efectuat a Ramalho aquest divendres els doctors Antoni Mora i Ramon Cugat han donat com a resultat un panorama desolador: ruptura total del lligament creuat anterior i ruptura del menisc intern a nivell de l'asta posterior, amb presència a més d'edemes ossis. La manca d'estabilitat a l'articulació no deixa cap altra solució que la cirurgia.

Els gironins juguen aquest diumenge a Montilivi contra el Llagostera (16:15, en directe a Esport3), en un derbi clau per a dos equips amb aspiracions a pujar. Els de casa busquen l'ascens directe. Els visitants lluiten per entrar als llocs que permeten jugar una promoció que el seu rival, en cas de mals resultats, ja té assegurada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut