El Manresa no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva

El Cai Saragossa guanya al Nou Congost (57-73) i trenca la bona ratxa de La Bruixa d'Or Manresa

El desencert des de la línia de triples (5 de 26) ha condemnat el conjunt de Pedro Martínez contra un rival que lluita per entrar en la Copa. Els manresans s'han clavat en la segona meitat i han donat facilitats a un rival que amb la inèrcia n'ha tingut prou per endur-se el partit.

Malgrat un inici trepidant, amb un intercanvi de cops entre tots dos equips, el partit s'ha decidit pel desencert anotador. El CAI Saragossa ha mantingut una línia més regular i amb això n'ha tingut prou per superar La Bruixa d'Or Manresa, que trenca la bona ratxa de resultats amb què havia tancat el 2014 i no ha pogut sumar la que hauria estat la tercera victòria consecutiva.

El primer quart feia preveure un matx espectacular (25-27), però a partir d'aquí, els percentatges d'encert han baixat i, amb un arbitratge discutit pel públic del Nou Congost, els aragonesos han anat obrint avantatge en el marcador. Ha estat, amb tot, un partit de ratxes. L'últim cop en què els de Pedro Martínez han pogut donar resposta als seus rivals ha estat quan han empatat a 39 en el tram final del segon quart. A partir d'aqui, la davallada ha estat lenta i imparable.

Estadística nefasta

La segona part ha començat amb un 39-45 que deixava marge a la remuntada, però el balanç ofensiu dels manresans ha estat molt pobre. Clavats des de la línia de triples (5 de 26, un pobre 19%), els locals no trobaven la manera de superar la defensa aragonesa. El CAI no ha fet gaire cosa més, però n'ha tingut prou per anar ampliant, sense pressa però sense pausa, la diferència al seu favor. L'últim quart, amb un parcial de 6 a 16, ha estat definitiu.

Rizhvin, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador de La Bruixa d'Or, mentre que el veterà Llompart, amb 18, ha estat el jugador més destacat del partit. La derrota deixa el Manresa amb un balanç de 4 victòries i 11 derrotes i frena la sortida de la zona calenta de la taula dels de Pedro Martínez.