El Brasil guanya Suïssa, i Itàlia i Turquia empaten a un, igual que Holanda i Anglaterra

El Brasil va guanyar per 1-2 Suïssa, i Ronaldinho només va disputar els últims 30 minuts de joc. França va derrotar Grècia amb un solitari gol d'Henry. Itàlia va empatar a un davant la selecció turca. I en partit de classificació per a l'Eurocopa del 2008, el Portugal de Deco va guanyar per 3-0 el Kazakhstan. El blaugrana va ser titular, però va ser substituït en el minut 63. D'altres partits, cal destacar l'empat a un d'Alemanya a Xipre, el triomf de la Costa d'Ivori contra Suècia amb diana de Drogba i l'empat entre Holanda i Anglaterra, a Amsterdam (1-1).

Ronaldinho va participar només trenta minuts en el triomf del Brasil sobre Suïssa. El crac blaugrana va saltar a la gespa en el minut 15 de la segona part en substitució de Robinho. Tot i això, va tenir temps de donar mostres de la seva qualitat al públic de Basilea, La "seleção" havia marxat al descans amb dos gols d'avantatge. El primer el va fer Luisão en el minut 22. Deu minuts abans del descans, Kaká va fer pujar el 0-2 al marcador. Tot i el domini dels de Dunga en els primers 45 minuts, Suïssa va reaccionar en el segon temps. En el minut 71, la selecció helvètica reduïa distàncies gràcies a un gol en pròpia porta de Maicon, que va enviar la pilota al fons de la xarxa en intentar rebutjar una centrada. Suïssa va disposar d'oportunitats per empatar, però el porter brasiler, Elton, va tenir una nit inspirada. Al final, triomf de la "canarinha" per 1-2 sobre una Suïssa que, tot i la derrota, va tornar a demostrar que ja no és cap ventafocs.

El partit més atractiu de la jornada es va disputar a Amsterdam, on Holanda i Anglaterra, dues seleccions que van decebre en l'últim Mundial, van empatar a un. Clarence Seedorf, que no vestia la samarreta taronja des de l'Eurocopa del 2004, va posar la seva experiència al servei d'un combinat en què Marco van Basten va fer una aposta clara per la joventut. Anglaterra, amb moltes absències, es va avançar al marcador gràcies a un gol de Wayne Rooney en el minut 37. Semblava que els homes de Steve McLaren s'endurien un triomf de prestigi cap a terres angleses, però Rafael van der Vaart va aconseguir la igualada a quatre minuts del final.

Però no tots els partits que es van jugar ahir van ser amistosos. També n'hi va haver de classificatoris per a l'Eurocopa de l'any que ve. Un dels destacats, i que va acabar amb sorpresa, va ser l'empat d'Alemanya a Xipre. Un gol matiner de Ballack, en el minut 15, semblava que obria la porta a una golejada, però els germànics no van marcar més i Xipre va aconseguir empatar amb un gol d'Okkas a tocar del descans. Tot i l'empat, Alemanya continua liderant el grup D amb 10 punts. Això sí, empatada amb la República Txeca.