Handbol

El Barça trenca la resistència del Dinamo amb paciència i consolida el lideratge a la Champions d'handbol

L'handbol del Barça està a un pas d'assegurar-se el primer lloc del seu grup a la Lliga de Campions després d'una clara victòria al palau davant el Dinamo de Minsk. El partit no ha estat fàcil al principi, a causa de la duresa defensiva dels bielorussos i, de fet, el marcador no s'ha mogut fins al minut 5, amb un gol de Lazarov.

El conjunt visitant ha aconseguit donar guerra durant pràcticament tota la primera part (8-8, al minut 22), però els homes de Xavier Pascual han aconseguit un màxim avantatge (13-9) just al descans i s'han anat desenganxant en la represa, quan el Dinamo ha hagut de començar en inferioritat a causa d'una exclusió de 2 minuts a Doroshchuk en l'última acció de la primera.

La inferioritat de la banqueta i el cansament han fet que els visitants s'anessin quedant sense resposta davant la regularitat blaugrana i, minut a minut, les diferències s'han anat eixamplant fins al 35-25 del final, que coincideix exactament amb el resultat del partit d'anada.