Barça

El Barça torna a la feina per preparar la Supercopa d'Europa de dimarts contra el Sevilla

El FC Barcelona ha tornat a la feina amb tots els jugadors disponibles. Arda Turan, Jordi Alba i Douglas han fet treball de fisioteràpia, mentre que Adriano s'ha entrenat amb normalitat però encara sense l'alta mèdica.

Actualitzat

Després d'un dia de descans, el FC Barcelona ha tornat ja a la feina amb un objectiu clar: el partit de la Supercopa d'Europa que els enfronta aquest dimarts al Sevilla a Tbilisi. 

Luis Enrique ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles, que s'han exercitat sobre la gespa del camp Tito Vilanova, de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La novetat a l'entrenament matinal ha estat Juan Cámara, del Barça B. 

Douglas, Jordi Alba i Arda Turan han fet treball de fisioteràpia apart del grup i Adriano s'ha incorporat amb normalitat a la resta del grup, tot i que encara no té l'alta mèdica.

El proper divendres dia 14, els de Luis Enrique ja ténen el segon compromís oficial: el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya.

Rakitic, molt il·lusionat

Ivan Rakitic, que va jugar amb el Sevilla durant quatre temporades, ha explicat en roda de premsa que té moltes ganes d'enfrontar-se amb el seu exequip: "Tinc molt de sevillista, però no per aquest partit. Com he fet sempre, ho donaré tot pel Barça". I és que segons Rakitic el Barça té, per la Supercopa d'Europa, "una il·lusió enorme. No hi ha res més maco que començar la temporada amb títol". 

L'exsevillista explica que aquest any també és especial i l'equip està motivat i il·lusionat en la consecució de tots els títols "volem seguir fent història en el camí cap als sis títols". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut