El Barça ha capgirat el marcador en els últims instants de la segona meitat (@FCBfemeni)

El Barça tomba "in extremis" l'Atlètic de Madrid (2-1)

Duggan ha marcat el gol de la victòria de les blaugranes en el temps afegit de la segona meitat i el Barça retalla diferències al capdavant de la classificació

Abundi BorderaActualitzat

El FC Barcelona ha aconseguit una gran victòria davant l'Atlètic de Madrid amb un gol en el temps afegit de la segona meitat de Duggan.

El Barça ha començat combinant bé sota la pluja que queia al Miniestadi, però les visitants arribaven amb facilitat a la porteria defensada per Paños.

L'ocasió més clara de la primera meitat l'ha tingut la visitant Esther, però Andrea Pereira ha aparegut de forma providencial per negar-li el gol a la jugadora de l'Atlètic de Madrid.

Les blaugranes, amb una pressió avançada, buscaven tenir la iniciativa amb la pilota en un partit amb molt ritme, però no han aconseguit arribar de forma clara a la porteria de Gallardo i el partit ha arribat al descans amb 0 a 0 en el marcador.

La segona meitat ha començat amb un sotrac per a les blaugranes. En el minut 55, Kenty Robles ha rematat una centrada lateral per marcar el primer gol del partit. Fran Sánchez ha reaccionat i ha fet entrar Alexia Putellas i Aitana Bonmatí, dos canvis que acabarien sent crucials.

Amanda Sampedro ha enviat un xut de falta al travesser només tres minuts després del gol visitant, però ha estat el Barça el que ha colpejat. Al minut 65, Aitana Bonmatí ha recuperat una pilota tallant una passada de Gallardo i, amb un gran xut, ha superat per dalt la portera de les madrilenyes.

Després del gol, les blaugranes han fet un pas endavant i han acorralat les visitants a la seva àrea, però no ha estat fins al temps afegit de la segona meitat quan han desequilibrat el marcador.

Hamraoui ha enviat una passada al segon pal i Duggan ha marcat el gol de la victòria per a un Barça que ha aconseguit el premi "in extremis".

Amb aquesta victòria, l'Atlètic de Madrid segueix com a líder de la Lliga Iberdrola amb 24 punts mentre que les blaugranes retallen diferències i s'ubiquen en la segona posició amb 23.