Futbol

El Barça s'ofereix a jugar un amistós per la pau amb Israel i Palestina el 31 de juliol

El Barça s'ofereix a jugar un amistós per la pau amb Israel i Palestina el 31 de juliol. Ho ha confirmat el mateix Sandro Rosell, que ha volat directament de Milà a Israel, on l'han rebut amb el mateix tractament que un cap d'estat. Aquest dijous s'ha entrevistat amb Shimon Peres, i divendres serà amb el president palestí, Mahmud Abbas, per mirar de tancar els detalls del partit per la pau.

Actualitzat
El Barça s'ofereix a jugar un amistós per la pau amb Israel i Palestina el 31 de juliol. Ho ha confirmat el mateix Sandro Rosell, que ha volat directament de Milà a Israel, on l'han rebut amb el mateix tractament que un cap d'estat. Aquest dijous s'ha entrevistat amb Shimon Peres, i divendres serà amb el president palestí, Mahmud Abbas, per mirar de tancar els detalls del partit per la pau.

La visita del president del Barça ha generant molta expectació. Acompanyat del president d'Israel, Shimon Peres, Sandro Rosell ha anunciat la celebració d'un partit amistós entre el Barça, amb totes les seves figures, i un combinat de jugadors israelians i palestins que juguen a les seves respectives seleccions nacionals. El partit es vol fer el 31 de juliol, coincidint amb el començament de la gira d'estiu del Barça.

Sobre la visita de Rosell, Shimon Peres ha explicat que "és una festa per als nens i una celebració per a la nostra gent. El Barça és un missatge de pau per a nosaltres i per als nostres veïns palestins". L'objectiu d'unir jugadors d'un i altre costat del mur és molt ambiciós, però el Barça confia que s'acabarà celebrant el partit. I és que el conjunt blaugrana és l'equip del món més popular a Israel i Palestina. En aquest sentit, Rosell ha assegurat que tenen l'oportunitat d'aprofitar aquest fet en benefici de la pau.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut