Lliga de Campions

El Barça s'estrena a la Lliga de Campions, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest dimarts a les 20.45, a TV3 i Catalunya Ràdio i a la web de TV3 i Esport3, emissió en directe del primer partit de la fase de grups de la Champions, entre el FC Barcelona i el Celtic

Actualitzat

A partir de les 19.00, el canal Esport3 començarà una primera edició del "Zona Champions" amb la prèvia del primer partit de la temporada pel Barça a la Lliga de Campions. Serà al Camp Nou contra el Celtic.

El "Zona Champions" torna a la graella amb un equip renovat, amb Maria Fernández Vidal com a presentadora tant de la prèvia com del postpartit. Estarà acompanyada per Bernat Soler i Xavi Torres, Jordi Grau a la gespa i Francesc Latorre amb els aficionats i a la llotja.

A partir de les 20.45, en directe per TV3, es podrà seguir el partit amb els comentaris de Bernat Soler, Xavier Torres a l'anàlisi tècnica i Jordi Grau amb les entrevistes a peu de camp.

Una vegada acabat el partit, tornarà a agafar el relleu el "Zona Champions" en emissió simultània per TV3 i Esport3, amb el resum dels millors moments del partit, les opinions dels jugadors i les rodes de premsa dels entrenadors. A més, Agustí Alavés i Gerard Autet seran els encarregats de presentar els altres partits de la jornada, tots els gols i les millors imatges dels enfrontaments en l'estrena de la competició.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, "La TdP", amb Joaquim Maria Puyal al capdavant de tot el seu equip, es podrà seguir des d'una hora abans de l'inici amb la prèvia, en directe el matx entre el Barça i el Celtic i el postpartit.

A les 23.50, per Catalunya Ràdio i Esport3, agafarà el relleu "El Club de la Mitjanit" conduït per Francesc Garriga.

Pel que fa a la xarxa, es podrà seguir igualment per Esport3.cat tota aquesta programació, i el minut a minut i la cobertura de tot el que passi durant el matx a través del compte Twitter @esport3, on l'audiència podrà fer els seus comentaris mitjançant l'etiqueta #ChampionsTV3

Es podran seguir i recuperar tots el continguts a les diferents webs dels programes:

esport3.cat/champions

catradio.cat/latdp

catradio.cat/club

Anar al contingut