Eurolliga

El Barça Regal trenca la ratxa del Caja Laboral i es reivindica a Vitòria (79-90)

El Barça Regal ha aconseguit una victòria de prestigi a Vitòria en vèncer el Caja Laboral per 79-90 en partit corresponent a la 5a jornada del Top-16 de l'Eurolliga. Els de Xavi Pascual han mostrat la seva millor versió per trencar la ratxa de 17 victòries consecutives dels bascos.

Intercanvi de cops en un primer quart de gran encert ofensiu (28-27). Un Lampe poderós (21 punts i 11 rebots) ha rebut la resposta blaugrana des de la línia de 3 punts (dos triples d'Ingles i Navarro, un de Mickeal). El bon nivell de joc s'ha mantingut en el segon quart. San Emeterio (10 punts al descans) ha agafat el relleu de Lampe i el qüestionat Ingles (12 punts al descans) han brillat en aquest segon parcial. Amb 47-50 al marcador, els jugadors han marxat als vestidors.

Inici demolidor del tercer quart per part dels de Xavi Pascual, que s'han col·locat amb 13 punts d'avantatge (54-67). Però els de Tabak no han dimitit i, progressivament, han recuperat el terreny perdut (70-71, min. 33). El moment de la veritat ha estat el moment de Pete Mickeal. El nord-americà ha fet 23 punts i ha liderat l'equip blaugrana en els últims minuts. 79-90, resultat final. Un avantatge d'onze punts que podria ser important de cara a un hipòtetic "basket average".