Barça

El Barça protagonitza el millor inici de Lliga de tota la seva història

A Can Barça es viu un moment molt dolç. L'equip de Guardiola va aprofitar els regals dels seus perseguidors per marcar distàncies en la classificació. El conjunt blaugrana, tot i sumar només un punt les dues primeres jornades, ha protagonitzat el millor inici de temporada de la història. El millor Barça de la història ha encadenat 9 victòries consecutives, superant la marca del Barça de César de la temporada 63/64, que també va aconseguir 9 victòries, però va perdre dos partits.

Actualitzat
Derrota a Numància per començar i empat a casa contra el Racing. Un punt de sis. Registres molt pobres que feien impensable, fins i tot als més optimistes, els números que l'equip presenta en l'onzena jornada: nou victòries, un empat i una derrota.

El Molinón, punt d'inflexió

La dinàmica es va començar a capgirar a Gijón, amb la primera de les cinc golejades. A més de l'Sporting, l'Atlètic de Madrid, l'Almeria, el Màlaga i el Valladolid han estat atropellats per una màquina de futbol capaç de marcar cinc gols en mitja part. De totes les victòries, però, Guardiola sempre n'ha destacat dues: la del Betis al Camp Nou i la de l'Espanyol a Montjuïc. Totes dues per la mínima, totes dues molt treballades i totes dues en els últims instants de partit. Van ser consecutives, en les jornades 4 i 5. Van donar molta confiança a un equip que generava dubtes i va fer pujar l'autoestima d'uns futbolistes que havien fracassat les dues temporades anteriors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut