Futbol platja

El Barça participarà a finals de març en el primer Mundial de clubs de futbol platja

El directiu del FC Barcelona Xavier Bordas ha firmat aquest matí l'acord per disputar a finals de març el primer Mundial de clubs de futbol platja, que es farà al pantà de Guarapiranga, a l'estat brasiler de São Paulo. Els rivals dels blaugrana seran el Milan, el Boca Júniors, el Flamengo, el Santos, el Vasco da Gama, el Lokomotiv de Moscou, el Corinthians, l'Sporting de Lisboa i el Seattle Sounders nord-americà. L'organització del Mundial, que té l'aval de la FIFA, ha distribuït els millors jugadors del món de futbol platja entre els 9 equips participants.

Actualitzat
El Barcelona tindrà com a entrenador jugador el gallec Ramiro Figueiras Amarelle, considerat un dels millors del món en aquesta especialitat futbolística, com ho acredita el seu palmarès amb la selecció espanyola i l'espectacularitat dels seus gols.

El torneig es jugarà a partir d'un sistema de lligueta prèvia amb dos grups de cinc equips, i, a continuació, amb enfrontaments directes de quarts de final, semifinal i final. El canal Esport3 oferirà el primer Mundial de clubs de futbol platja.
Anar al contingut