Handbol

El Barça obté el triomf a Valladolid (25-30) i el Granollers goleja l'Almeria (33-22)

Victòries catalanes en la divuitena jornada de la lliga Asobal. El Barça ha sumat el triomf en la seva visita al Valladolid (25-30). Els locals han sortit a plantar cara als blaugranes, però s'han topat amb una molt bona defensa que ha estat clau en la victòria final. Han destacat els set gols de Nenadic, màxim realitzador, i els sis de Lozano. Per la seva banda, el Fraikin Granollers de Lorenzo Rueda segueix amb línia ascendent i ha superat l'Almeria per un clar 33-22. Amb aquest triomf davant el cuer, els vallesans se situen vuitens.

El Barça d'handbol continua viu en la lluita pel títol de l'Asobal. L'equip de Manolo Cadenas ha superat la prova de la pista del Valladolid, on s'ha imposat per 25-30. El triomf blaugrana s'ha fonamentat en la qualitat demostrada per l'equip al segon temps, amb un especial pes específic del nou fitxatge, Petar Nenadic, que ha fet set gols. Lozano, amb sis, i Iker Romero, amb quatre, han acompanyat l'encert del central serbi. Entre els punts forts del Barça aquesta nit, l'agressivitat defensiva, que ha neutralitzat Entrerríos. El Valladolid, que ha manat durant bona part del partit, s'ha desconcertat en els compassos finals i ha acabat cedint una renda de cinc gols. El Barça continua segon, a un punt del Ciudad Real, que ha guanyat a la pista de l'Arrate per 25-32.

El Granollers, intractable

El Granollers de Lorenzo Rueda segueix intractable i ha sumat la victòria més plàcida de la temporada davant el Keymare Almeria, que no ha estat rival. Els vallesans han jugat amb una superioritat insultant, com ho prova el 33-22 final. Àlvar Ferrer ha fet sis gols, que Campos, Cutura i Carlos Viver ha contribuït a la victòria amb cinc. Aquest ha estat el quart triomf consecutiu a l'Asobal i el sisè de l'etapa Rueda, que deixa el Fraikin ben instal·lat en la vuitena posició del campionat.