Futbol

El Barça obre l'espai de condol per Johan Cruyff des d'aquest dissabte fins dimarts

La zona de la tribuna principal del Camp Nou queda destinada als aficionats que vulguin mostrar el seu respecte i afecte per l'ídol blaugrana

Actualitzat

Des de les 10.00 d'aquest dissabte, el FC Barcelona té obert un espai habilitat a la tribuna principal del Camp Nou, on tots els socis i aficionats que ho vulguin podran mostrar el seu record i afecte cap a la figura de Johan Cruyff.

Aquest espai de condol estarà obert fins dimarts, 29 de març. Dissabte, diumenge i dilluns, l'horari serà de 10.00 a 19.00. Dimarts, l'horari s'allargarà fins a les 21.00.

En l'obertura de l'espai està prevista la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com altres autoritats del país i representants d'institucions, entitats i clubs esportius.

Visita del primer equip en el retorn dels seleccionats

Dimarts, després de l'entrenament, i un cop reincorporats una gran part dels jugadors desplaçats amb les seves respectives seleccions, el primer equip del Barça visitarà l'espai. Diversos equips de les categories inferiors també hi assistiran.

Reunió de la junta per decidir sobre l'homenatge

Per dimarts també està prevista una reunió de la junta directiva que, entre altres temes, tractarà de les pròximes accions que s'emprendran en memòria de Johan Cruyff.

El club ha decretat estat de dol per la mort de Johan Cruyff fins al dissabte 2 d'abril. Durant aquests dies, les banderes de les instal·lacions onejaran a mig pal.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut