Bàsquet

El Barça Lassa vol mantenir la ratxa de victòries en la tornada de Bartzokas al Pireu

L'equip blaugrana visita la pista de l'Olympiacos (18.55, Esport3) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria de prestigi per destacar-se en els llocs capdavanters de l'Eurolliga

Actualitzat

El Barça Lassa tindrà una prova de foc aquesta tarda (18.55, Esport3) a la pista de l'Olympiacos en partit corresponent a la setena jornada de l'Eurolliga. L'equip blaugrana, que encadena sis victòries consecutives entre la Lliga Endesa i la competició europea, vol refrendar el seu bon moment amb un triomf de prestigi en la tornada de Georgios Bartzokas a El Pireu.

L'actual tècnic del Barça va portar l'Olympiacos a guanyar l'Eurolliga l'any 2013, i aquest és el principal objectiu que té com a principal inquilí de la banqueta barcelonista. Ell més que ningú és conscient que sumar un nou triomf a Grècia augmentaria la confiança d'un equip que continua arrossegant baixes (Navarro, Doellman, Claver, Lawal i Ribas) però que ha anat guanyant consistència amb la tornada de Petteri Koponen, el fitxatge a correcuita de Jonathan Holmes i, sobretot, amb l'aportació de Tyrese Rice i Ante Tomic. Especialment interessant pot ser el duel entre Rice i Vassilis Spanoulis, dos dels jugadors més desequilibrants que ha vist l'Eurolliga en els últims anys. Però Bartzokas avisa: "Si ens centrem només en Spanoulis ens equivocarem", va comentar.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut