Bàsquet

El Barça Lassa viatja a Milà amb la novetat de Rodions Kurucs

L'equip blaugrana s'enfronta aquest dijous (20.45, Esport3) a l'Emporio Armani amb la necessitat de reaccionar després de la Copa

Actualitzat

El Barça Lassa marxa aquest dimecres cap a terres italianes, on dijous (20.45, Esport3) s'enfrontarà a l'Emporio Armani Milan en partit de la vint-i-tresena jornada de l'Eurolliga.

L'equip blaugrana es troba en una situació pràcticament desesperada a la competició europea i s'enfrontarà amb un dels pocs equips que tenen un balanç pitjor. Cal veure com reaccionen els de Georgios Bartzokas després de la decepció a la Copa del Rei, tot i que el tècnic grec manté que l'equip està en dinàmica ascendent.

La llista d'expedicionaris, que no comptarà amb els lesionats Justin Doellman i Stratos Perperoglou, tindrà com a novetat el jugador del filial Rodions Kurucs. És un aler letó de 19 anys de 2,06 que destaca amb el Barça B. L'altra novetat serà la Brad Oleson, que ja està a punt per reaparèixer.  

Marcus Eriksson ho té clar: "Hem d'oblidar la Copa del Rei i pensar en el partit de l'Emporio Armani, que acaba de guanyar la Copa a Itàlia i estarà amb moral". El suec va ser dels pocs que van destacar a Vitòria.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut