Eurolliga

El Barça Lassa toca fons amb una inesperada derrota contra l'Olimpia de Milà (81-83)

El conjunt de Sito Alonso ha encaixat una nova desfeta contra el penúltim classificat, la catorzena en 21 jornades, que l'allunya encara més dels quarts de final

Imma PedemonteActualitzat

No hi ha manera que el Barça Lassa de bàsquet aixequi el cap a l'Eurolliga. Ni jugant contra el penúltim al Palau, l'Olimpia de Milà, el conjunt de Sito Alonso ha encaixat una nova desfeta, la catorzena en 21 jornades, que l'allunya encara més dels quarts de final (81-83).

El Barça Lassa havia engegat com una màquina. Pau Ribas i Tomic han agafat el relleu fins aconseguir un parcial de 12 a 0 davant d'un rival lent i amb mala punteria en els tirs lliures. Els blaugrana, més concentrats i amb jugades com una gran esmaixada de Sanders, han acabat el primer quart guanyant de deu punts (25-15).

Sanders ha continuat amb el seu xou anotador, però els italians s'han mostrat molt més actius i  s'han acostat a només 4 punts de la mà de Gudaitis, però Koponen, en plena forma, ha tornat a marcar distàncies i també els triples de Pau Ribas. El Barça ha arribat a tenir un màxim avantatge de 14 punts, però ha arribat al descans amb només sis punts de marge (48-42)

En la represa, duel de punts entre Navarro i Goudelock, i el Barça ha anat perdent a poc a poc el domini fins arribar a l'empat a 58 amb una cistella de Pascolo. L'Armani, còmode per fi, ja no ha perdut pistonada i ha jugat amb els nervis dels locals. Claver ha iniciat la revifada, en l'últim quart, i Heurtel ha mantingut els blaugrana en el frec a frec del partit, però entre Theodore i Goudelock han posat els italians 5 punts amunt. Davis Bertans, a cinc segons pel final, ha fet el bàsquet decisiu defensat per Edwin Jackson, que ha tingut un debut testimonial en el seu retorn al conjunt blaugrana.

El Barça Lassa ha tingut una última opció de forçar la pròrroga, però absolutament ningú l'ha encertat i ha acabat encaixant la 14a derrota en 21 jornades. L'afició del Palau, desesperada amb el seu equip, ha acomiadat els jugadors de Sito Alonso amb xiulets i mocadors blancs.