Bàsquet

El Barça Lassa surt escaldat d'Andorra i el Divina Seguros Joventut no reacciona contra l'UCAM Múrcia

El conjunt de Sito Alonso ha encaixat la divuitena derrota de la temporada en 36 partits disputats i els verd-i-negres han tancat la primera volta amb una desfeta que els manté en zona de descens

Jordi RobirosaActualitzat

Els dos equips catalans de la Lliga ACB han tancat la primera volta de la pitjor manera possible. El Divina Seguros Joventut s'enfonsa encara més després de caure a l'Olímpic de Badalona contra l'UCAM Múrcia, i el Barça Lassa ha sortit escaldat de la seva visita al Principat d'Andorra.

Divuitena derrota en 36 partits del Barça Lassa; una xifra que no es donava des de feia 50 anys, quan la secció era semiprofessional. El pitjor de tot és que els blaugranes han tornat a fer un ridícul espantós, aquest cop a Andorra. El partit s'ha decidit en el primer quart, quan els andorrans han aconseguit un al·lucinant parcial de 33 a 14. El Barcelona s'ha recuperat en el segon període, però en el tercer, un altre parcial demolidor, 34 a 18, ha sentenciat el matx, que ha acabat amb clar triomf andorrà per 102 a 92.

La jornada negra per als catalans l'ha completat el Divina Seguros Joventut, que no ha tingut cap opció de victòria a l'Olímpic davant de l'UCAM Múrcia, ha perdut per 62 a 71 i s'enfonsa una mica més en la classificació amb només 4 victòries en 16 jornades disputades.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut