Gonzalo Pérez de Vargas ha reaparegut aquesta setmana després de lesionar-se a l'Europeu
Handbol

El Barça Lassa rep el campió d'Europa, el Vardar Skopje, amb l'obligació de guanyar tot i les baixes

El Barça-Vardar (18.00, Esport3) pot marcar les opcions dels blaugranes de ser a la següent ronda de la Champions, que es reprèn després de dos mesos de pausa

Actualitzat

Després d'una llarga espera torna la Lliga de Campions d'handbol. I ho fa amb un plat fort: el Barça Lassa rep aquesta tarda (18.00, Esport3) el Vardar Skopje, el vigent campió d'Europa. La cota no arriba en el millor moment per a l'equip blaugrana, que en les últimes setmanes ha perdut diversos jugadors per lesió.

N'Guessan, Dolenec i Gonzalo Pérez de Vargas van reaparèixer aquesta setmana amb l'equip de Xavi Pascual, que no pot comptar amb Aron Palmarsson, Yannis Lenne ni Lasse Andersson. "Arribem justets, però jugarem amb set segur", va comentar en to de broma Pascual, que no vol posar les absències com a excusa.

El fet és que el Vardar d'Arpad Sterbik i Joan Cañellas arriba al Palau com a líder invicte del Grup A després de cedir només dos empats. El Barça, en canvi, és tercer a 6 punts de l'equip macedoni i a tres del Nantes i està obligat a guanyar per posar pressió sobre l'equip francès. Un resultat advers reduiria molt les seves opcions de classificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut