Sergio Lozano s'ha reincorporat als entrenaments de l'equip blaugrana (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa perd un mes per lesió Jesús Aicardo però recupera Sergio Lozano

El tanca andalús estarà unes quatre setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar als adductors de la cama esquerra mentre que el madrileny torna a entrenar-se amb el grup i podria reaparèixer aquest divendres contra el Santiago Futsal

Actualitzat

El jugador del Barça Lassa de futbol sala Jesús Aicardo estarà unes quatre setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar als adductors de la cama esquerra, segons ha anunciat el club blaugrana en un comunicat.

Després de segellar el pas per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup, el Barça Lassa ha tornat als entrenaments amb la novetat de Sergio Lozano, que s'ha reincorporat a la dinàmica de grup i podria reaparèixer aquest divendres contra el Santiago Futsal al Palau Blaugrana, un partit que Esport3 oferirà en directe a partir de les 21.15 hores, després de dos mesos de baixa.

Visita sorpresa de Javi Rodríguez

L'anècdota del dia ha estat la visita sorpresa de Javi Rodríguez a l'entrenament. L'excapità blaugrana, ara tècnic del Györ hongarès, acaba de classificar l'equip hongarès per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup i tota la plantilla blaugrana l'ha volgut felicitar per aquest èxit.

Anar al contingut