Chris Singleton, durant un partit al Palau Blaugrana amb el Panathinaikos (@FCBbasket)
Bàsquet

El Barça Lassa es reforça amb l'aler pivot Chris Singleton

El jugador nord-americà, de 28 anys i 2,06 metres, arriba al conjunt blaugrana per una temporada procedent del Panathinaikos

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet ha anunciat un acord per al fitxatge de l'aler pivot nord-americà Chris Singleton per una temporada pendent de la revisió mèdica. Singleton, de 28 anys i 2,06 metres, arriba al conjunt blaugrana procedent del Panathinaikos grec, on ha jugat les dues últimes campanyes sota les ordres del tècnic català Xavi Pascual.

Singleton, que cobrirà la marxa del francès Adrien Moerman a l'Efes turc, s'ha consolidat com un dels millors quatres del bàsquet europeu tant en la seva etapa al Lokomotiv Kuban rus com al Panathinaikos. En la màxima competició europea ha disputat un total de 98 partits, amb unes mitjanes de 26 minuts, 10,3 punts, 5,4 rebots i una valoració de 12,3.

Kyle Kuric, el següent

Després de Singleton, en les pròximes hores es podria anunciar també l'arribada de Kyle Kuric. El seu club fins ara, el Zenit de Sant Petersburg, ja ha anunciat que l'aler nord-americà amb passaport eslovac deixarà el conjunt rus per jugar de blaugrana.

Anar al contingut