Eurolliga

El Barça Lassa afronta un repte complicat contra el Fenerbahçe al Palau Blaugrana

Sito Alonso considera que el vigent campió de l'Eurolliga, està a un nivell superior a la resta d'equips i que serà un rival molt complicat aquest vespre (21.00, Esport3)

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet té aquest divendres (21.00, Esport3) una cita importantíssima al Palau Blaugrana. L'equip de Sito Alonso rep el Fenerbahçe turc en un partit que ha de ser decisiu de cara a les opcions d'entrar als quarts de final de l'Eurolliga.
         
Els blaugranes han estat absolutament irregulars des que va començar la temporada i, ara mateix, estan en una posició molt delicada amb 4 victòries i 6 derrotes. El Fenerbahçe arriba com a actual campió de la competició i, a més, té a la banqueta un autèntic mite, un Zeljko Obradovic que ha guanyat 9 vegades l'Eurolliga --una fita que cap altre entrenador ha pogut igualar.

Els jugadors blaugrana s'han entrenat el mateix dia l'aniversari d'un dels jugadors més en forma de l'equip: el pivot francès Kévin Séraphin, que ha fet 28 anys. El Barça és conscient que el partit d'aquest divendres és clau, tot i que Sito Alonso ha admès que serà un matx molt complicat perquè el Fenerbahçe està a un nivell superior a la resta d'equips:

"Sens dubte, és un partit complicat. Tots ho són, però quan jugues contra el Fenerbahce, un equip que tens automatitzat el seu sistema de joc d'una manera molt clara, amb una incorporació de jugadors escassa, encara més. En aquesta primera volta, està a un nivell superior a la resta dels equips".

Per la seva banda, l'aler hongarès Adam Hanga ha explicat que no es poden permetre més derrotes al Palau Blaugrana si volen tenir opcions de classificar-se entre els vuit primers equips que accedeixen als quarts de final:

"Hem perdut alguns partits a casa i en aquesta Eurolliga sabem que, per entrar entre els vuit primers, cal guanyar a casa. Segur que hem de guanyar-ne algun a fora, però no ens podem permetre més derrotes a casa."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut