Barça

El Barça ja és a Anglaterra, on jugarà tres partits amistosos amb el Celtic, el Leicester i el Liverpool

Els blaugranes, amb la novetat d'última hora d'un Messi amb nou look i la baixa d'Adriano, que està negociant amb el Besiktas, ja són a Anglaterra per començar l'stage de pretemporada

Actualitzat

El Barça ja ha aterrat a Anglaterra per començar l'stage de pretemporada a Saint George's Park, on hi serà una setmana. Luis Suárez i Leo Messi, que ha escurçat les seves vacances, són els pals de paller d'aquest grup, que torna a concentrar-se a les instal·lacions de la selecció anglesa de futbol, a Saint George's Park. El que no s'ha desplaçat ha estat Adriano Correia, que té permís del club per negociar la seva incorporació al Besiktas turc.

Els partits en terres britàniques, emmarcats en la Internacional Champions Cup i que es podran veure en directe per TV3, comencen el 30 de juliol, contra el Celtic, a les 19.00 a Dublín. Després, els de Luis Enrique s'enfrontaran a Estocolm al campió de la Premier League la temporada passada, l'equip revelació, el Leicester, el 3 d'agost a les 20.00, i el tercer, a Wembley contra el Liverpool, el 6 d'agost a les 18.15. 

Luis Enrique ha convocat a 12 futbolistes del filial per completar la llista de jugadors del primer equip que afrontaran l'estada a St George 's Park: Masip, Arda Turan, Luis Suárez, Lionel Messi, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis Suárez, Montoya, Tello, Samper, José Suárez, Josep Martínez (Juvenil A), Marlon, Martínez, Borja, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cambra i Mújica.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut