Ricard Muñoz dóna instruccions als jugadors del Barça durant un temps mort. (FCBHoquei)
Hoquei patins

El Barça i el Vic certifiquen la seva classificació per a la Final Four de la Lliga Europea d'hoquei patins

Els de Ricard Muñoz han derrotat novament el Valdagno (8-5) i optaran a reeditar el títol. Els vigatans han passat gràcies a un gol d'or contra el Liceo

Actualitzat

El Barça, vigent campió de la competició, s'ha classificat per a la Final Four de la Lliga Europea. Els de Ricard Muñoz han tornat a vèncer el Valdagno (8-5) i superen l'eliminatòria de quarts amb un marcador global de 14-7.

Raül Marín (2), Matías Pascual, Marc Gual, Marc Torra (2), Sergi Panadero i Reinaldo García han marcat els gols blaugranes al Palau.

També s'ha classificat el Club Patí Vic, que ha eliminat el Liceo. Els de Ferran Pujalte han necessitat un gol d'or de Cristian Rodríguez per derrotar els gallecs. Al final del temps reglamentari s'havia arribat amb un empat (2-2), resultat idèntic que a l'anada, amb dianes de Dava Torres i Jordi Burgaya.

La Final Four es disputarà, en una seu encara per determinar, el primer cap de setmana de maig.

El Reus i l'Igualada, a la Final Four de la Copa CERS

El Reus Deportiu ha suat el seu pas a la Final Four de la Copa CERS, la segona competició continental. Els del Baix Camp han guanyat a la pista del Diessbach per 2-4 i passen ronda amb un marcador global de 9-4. Xavi Costa. Marc Coy (2) i Matías Platero han fet els gols roig-i-negres a Suïssa.

L'Igualada també serà a la Final Four. Els de Cesc Monclús han perdut per 1-0 a la pista del Follonica, però s'han classificat gràcies al 4-2 de l'anada. Els de l'Anoia se les hauran en la penúltima ronda amb el Sporting CP portuguès. La final a quatre de la CERS es disputarà el 25 i el 26 d'abril.

Anar al contingut