Les jugadores celebren la victòria contra el Llevant (@FCBfemeni)

El Barça femení goleja el Llevant i es corona com a campió d'hivern de la Lliga femenina (5-0)

Elise Bussaglia, Patri Guijarro (2), Alèxia Putellas i Lieke Martens han estat les golejadores blaugrana davant el Llevant

La victòria, per 5-0, del Barcelona davant el Llevant al Miniestadi ha concedit al quadre blaugrana el títol honorífic de "campió d'hivern" de la Lliga Iberdrola de futbol femení, en ser líder de la competició al final de la primera volta. El conjunt que dirigeix ​​Fran Sánchez acumula 40 punts en 15 jornades, els mateixos que l'Atlètic de Madrid, però amb una diferència de gols favorable: N'ha fet 57 i n'ha encaixat únicament 5.

Aquest diumenge el Barça ha acomiadat la primera volta amb una nova golejada. La francesa Elise Bussaglia, al minut 9, ha obert el marcador i abans del descans el Barcelona ha vist incrementada la seva renda amb un doblet de Patri Guijarro (en els minuts 13 i 23) i la diana d'Alèxia Putellas (en el minut 43). Després de la pausa, l'holandesa Lieke Martens ha rubricat el marcador amb el definitiu 5-0.

A set punts del Barcelona i l'Atlètic de Madrid se situa l'Athletic Club de Bilbao. Després del seu triomf, per 2-1, en el derbi basc davant la Reial Societat, les pupil·les de Joseba Agirre s'acomoden en la tercera plaça.