Futbol femení

El Barça femení afronta les semifinals de la Lliga de Campions amb moltes ganes, eufòria, però amb els peus a terra

Les jugadores blaugranes creuen que aquest partit "marcarà un abans i un després" en la història del club i afronten el matx davant del PSG amb molta il·lusió i amb l'objectiu d'arribar tan lluny com puguin

Joan CaubetActualitzat

La davantera del Barça Jennifer Hermoso ha assegurat que el partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions femenina de dissabte (18.00) davant del París Saint-Germain marcarà "un abans i un després" en el club blaugrana. La màxima golejadora de la màxima competició europea femenina ha assegurat que l'equip treballa des del primer partit amb "la mateixa il·lusió" i l'objectiu d'arribar tan lluny com puguin.

Hermoso ha afegit que espera que el partit "deixi marca" en la secció femenina del Barça, ja que l'equip té "una oportunitat per seguir fent història", però ha reconegut que el PSG és "un dels millors equips d'Europa" i que hauran d'estar concentrades "al cent per cent" si volen superar l'eliminatòria. "Estem preparades per jugar un partit tan important. Les ganes i la il·lusió ens porten a fer-ho tan bé com sigui possible", ha destacat la davantera.

D'altra banda, la defensa Marta Torrejón ha afirmat que l'equip arriba "amb totes les garanties" i amb ganes de "gaudir al màxim i aprofitar el moment" i ha reconegut que hi ha un punt d'eufòria al vestidor que espera que l'equip aprofiti "per sortir a totes" dissabte, en un partit on ja s'han venut totes les entrades i s'espera la millor entrada de la història del futbol femení al Miniestadi. Respecte a la possibilitat de jugar algun dia al Camp Nou, la defensa es mostra cauta: "Primer hem d'omplir el Miniestadi, una cosa que no hem fet mai, ja que no ens podem presentar al Camp Nou amb 8.000 persones".

Xavi Llorens: "Les jugadores tenen moltes ganes de fer un bon paper"

L'entrenador del Barça, Xavi Llorens, ha afirmat que el seu equip està "eufòric" per disputar el partit, que les jugadores tenen "moltes ganes" de fer un bon paper i que "no tenen por", encara que ha matisat que l'equip continua tenint "els peus a terra". "Estem en un núvol. És una eufòria increïble, però ho sabem portar", ha destacat el tècnic blaugrana, que s'ha mostrat "orgullós" per la trajectòria que porta l'equip aquesta temporada.

 

Llorens ha fugit de qualsevol tipus de favoritismes i ha reconegut que el PSG, que ja va eliminar el Barça la temporada passada en quarts de final, és "superior", encara que també ha apuntat que l'eliminatòria seran "180 minuts de pujades i baixades" i que guanyarà l'equip que les sàpiga gestionar millor. El tècnic ha assegurat que un 0-0 seria "un bon resultat", ja que les franceses es podrien confiar en la volta i el Barcelona els podria donar "una sorpresa".

També ha destacat que l'equip francès és "millor i més divertit" que la temporada passada, però ha volgut remarcar que les seves jugadores també han millorat: "L'equip sap competir bé, té més qualitat i més experiència que l'any passat. Som un equip jove (de menys de 25 anys de mitjana) i tenim un futur espectacular".

Respecte al fet d'haver superat a Europa el primer equip masculí després de l'eliminació d'ahir davant la Juventus, Llorens reconeix que és motiu d'orgull, però evita establir comparacions. "Tant de bo siguem com els nois algun dia", afirma en referència al gran palmarès blaugrana en l'última dècada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut