Barça

El Barça fa el seu segon entrenament al Japó i mostra el seu costat solidari amb nens evacuats de Fukushima

El Barcelona ha fet avui el seu segon entrenament al Japó, ja tocant pilota, i davant l'atenta mirada d'una multitud de nens de les categories inferiors del club local Yokohama F. Marinos. El cos tècnic ha plantejat un entrenament amb una primera part d'estiraments i rondos, i després un partit entre tots els membres de l'equip per preparar la decisiva semifinal del Mundial de Clubs que dijous els enfrontarà a l'Al-Sadd qatarià. Abans de l'entrenament, l'equip ha lliurat una samarreta de l'equip a onze nens desplaçats a Tòquio per la crisi nuclear de la central de Fukushima com a mostra de solidaritat amb el poble nipó després del terratrèmol i el tsunami que va assolar el país l'11 de març.

Actualitzat
Després de l'entrenament, Gerard Piqué s'ha mostrat prudent de cara a aquest torneig ja que, en la seva opinió, "és un torneig amb moltes sorpreses". Ha subratllat la importància de no distreure's i no caure en la idea que són "favorits" per alçar-se amb el títol. Piqué ha explicat que "moments com aquest no es poden desaprofitar" i "després d'uns anys l'única cosa que es recorda és els títols que has guanyat".

Per la seva banda, l'argentí Javier Mascherano ha afirmat que, en la seva primera participació en un Mundial de Clubs, té "una il·lusió molt gran per poder arribar a aconseguir un altre títol" amb l'equip, ja que és "una oportunitat que no sap si es tornarà a repetir". Sobre el torneig, ha afirmat que en la seva opinió els equips europeus "es troben amb més dificultats" ja que, per exemple, els equips sud-americans "tenen 4 o 5 mesos per preparar el partit". Igual que el seu company Piqué, Mascherano ha considerat que viatjar al Japó després de guanyar al Bernabéu "és un impuls per a tots", encara que ha subratllat que "la confiança sempre l'hem tingut" ja que "aquest equip en situacions adverses sempre s'ha aixecat".

L'equip s'entrenarà demà a la tarda a l'Estadi de Yokohama, escenari de les semifinals de dijous contra l'Al-Sadd. Si guanya, l'espera a la gran final del Mundial de Clubs, diumenge vinent, el Kashiwa japonès o el Santos brasiler, que juguen l'altra semifinal del torneig.

El Barça mostra el seu costat solidari amb nens evacuats de Fukushima

Abans de l'entrenament, el Barcelona ha mostrat el seu costat més solidari i ha aprofitat la seva estada al Japó per lliurar a un grup d'onze nens desplaçats per la crisi nuclear de la central de Fukushima samarretes personalitzades amb els seus noms. Els nens i nenes, d'entre 9 i 12 anys, han rebut les samarretes de mans dels seus ídols a la gespa del camp d'entrenament de l'equip local Yokohama F. Marinos, on s'entrena l'equip des que va arribar al Japó, aquest diumenge. Durant l'acte, els nois, nerviosos i feliços, no han perdut el somriure malgrat el fred i la humitat de Yokohama (centre) i fins i tot algun s'ha atrevit a parlar amb els jugadors per donar-los ànims davant el seu partit de dijous contra l'Al-Sadd qatarià.

El president del Barcelona, Sandro Rosell, l'entrenador, Josep Guardiola, i la plantilla al complet s'han acostat als nens per desitjar-los sort, donar-los el seu regal i lliurar al tutor dels nens una altra samarreta en què es llegia: "El Barcelona amb el Japó."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut