Barça

Messi promet "fer tot el possible portar la Champions al Camp Nou"

El capità ha parlat a l'afició blaugrana a la tradicional presentació del Trofeu Joan Gamper que el Barça juga contra el Boca Juniors

Actualitzat

El Camp Nou obre les portes per primera vegada aquesta temporada per acollir la celebració del Trofeu Joan Gamper (18.15) . El Barça ha rebut en aquesta ocasió el Boca Juniors, un rival habitual en el torneig, que va jugar-lo per última vegada fa just 10 anys.

El Gamper, com és tradicional, servirà per veure en acció tots els jugadors, amb especial atenció als nous. Malcom, Lenglet, Arturo Vidal i Arthur s'estrenaran així davant la seva nova afició, que també podrà veure en acció els joves, com Riqui Puig o Juan Miranda, o també jugadors que encara no tenen clar el seu futur, com és el cas de Rafinha, Munir o Samper. En qualsevol cas, a tres dies de començar la Lliga, no hi haurà riscos innecessaris i sí un gran ambient festiu.

El Gamper coincideix amb el 39è Congrés Mundial de Penyes del Barça, que se celebra al Palau de congressos de Barcelona. Durant tot el dia, per acollir els barcelonistes desplaçats per assistir als dos aconteixements, es fan activitats lúdiques a l'esplanada de l'estadi.

Després de presentar tots els jugadors, ha parlat Ernesto Valverde i s'ha mostrat convençut que el Barça d'aquesta temporada és un ferm candidat a guanyar-ho tot:

 "Gràcies per compartir aquesta aventura. Junts som més forts. Amb l'esforç, la dedicació i el talent d'aquests jugadors extraordinaris segur que arribarem molt lluny, esperem viure situacions màgiques"

El capità blaugrana, Leo Messi, també s'ha dirigit a l'afició i s'ha compromès a donar-ho tot per acabar la temporada amb la Champions al sarró:

"Vaig tenir la sort de tenir grans exemples com Puyol, Xavi o el gran Andrés que el trobarem a faltar molt aquest any. Tenim una plantilla per il·lusionar. L'any passat va ser molt bo però tots ens vam quedar amb l'espineta de la Champions. Prometem que farem tot el possible perquè aquesta Copa tan bonica torni a estar al Camp Nou"

 

 

 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut