Futbol

El Barça arriba a Alemanya per aconseguir el segon triomf a la Champions

L'equip blaugrana s'entrenarà aquesta tarda al Borussia Park abans d'enfrontar-se aquest dimecres (20.45) al Borussia Mönchengladbach

Actualitzat

El Barça ja vola amb destí a l'aeroport de Düsseldorf, on té prevista la seva arribada a última hora del matí. L'equip blaugrana juga aquest dimecres (20.45) contra el Borussia Mönchengladbach el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions.

No serà un partit fàcil, ja que l'equip alemany encadena 11 victòries seguides al seu estadi, el Borussia Park. De tota manera, una cosa és la Bundesliga i l'altra, la Lliga de Campions, on els d'André Schubert van perdre amb estrèpit en la jornada inaugural al camp del Manchester City (4-0).

El Barça s'entrena aquesta tarda a l'escenari del partit, un partit en què haurà de prescindir dels lesionats Leo Messi i Samuel Umtiti. El duel serà molt especial per a Marc-André ter Stegen, que s'enfrontarà amb l'equip en el qual es va formar. Ter Stegen serà, precsament, el jugador blaugrana que atendrà els mitjans juntament amb el tècnic, Luis Enrique, abans de l'entrenament de les 7 de la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut