Barça

El Barça convoca 18 jugadors per començar aquest dilluns la pretemporada

El Barça ha convocat 18 jugadors per començar a treballar aquest dilluns, dia en què comença la pretemporada. En la convocatòria destaca la presència de Bojan i Jeffren, dos jugadors pendents de solucionar el seu futur immediat lluny del club blaugrana, i l'absència dels internacionals argentins i brasilers que estan disputant la Copa Amèrica. Al matí els jugadors faran les revisions mèdiques al Camp Nou i a la tarda, l'equip blaugrana farà el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dimarts el tècnic Pep Guardiola farà la seva primera roda de premsa de la pretemporada i fins divendres la plantilla s'exercitarà en doble sessió de matí i tarda. Dissabte, el Barça disputarà el seu primer partit amistós contra el Hadjuk a Split.

Actualitzat
Entre els jugadors convocats per aquest inici de pretemporada hi ha Bojan, pendent encara del seu traspàs a la Roma, i Jeffren, que també espera aclarir el seu futur en els pròxims dies. La resta de convocats són els següents: Valdés, Pinto, Piqué, Keita, Thiago, Sergio Busquets, Puyol, Pedro, Xavi, Villa, Maxwell, Iniesta, Afellay, Abidal, Fontàs i Jonathan Dos Santos.

Dimarts, dimecres, dijous i divendres la dinàmica de l'equip serà sempre mateixa: doble sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva al matí (9 hores) i a la tarda (19 hores). També hi haurà roda de premsa d'un jugador després de cada entrenament matinal. El quart projecte de Pep Guardiola començarà formalment dissabte amb el primer amistós a la ciutat croata de Split contra el Hajduk, un duel que TV3 oferirà en directe.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut