Barça

El Barça comença dilluns la pretemporada, on recorrerà uns 22.000 quilòmetres per jugar sis amistosos

La participació en la Copa Amèrica farà que Leo Messi es perdi la primera part de la pretemporada del Barça, que comença dilluns. El davanter argentí s'estalviarà un grapat de quilòmetres, perquè entre gires i amistosos, els blaugranes es passaran més hores a l'avió que no pas al camp d'entrenament. En total, gairebé 22.000 quilòmetres de recorregut en avió per disputar sis partits amistosos. Tots els partits els podran seguir en directe per TV3.

Actualitzat
Dilluns es tornaran a veure les cares. Bé, no tots. Faltaran els que encara són a la Copa Amèrica. Revisions mèdiques i començar a treballar. Tot just cinc dies, perquè ben aviat comença el ball de viatges i partits. Dissabte de la setmana que ve, maletes i cap a Croàcia. 1.193 quilòmetres per viatjar fins a Split. Allà els de Guardiola jugaran un amistós contra el Hajduk, a dos quarts de nou. I després del partit, immediatament, tornada cap a Barcelona per continuar treballant a la ciutat esportiva. Un parell de dies, perquè el dimarts 26 toca viatge. Aquest cop, a Munic. 1.055 quilòmetres per disputar, dimarts mateix, les semifinals de la Copa Audi contra l'Internacional de Porto Alegre, a un quart de set de la tarda. L'endemà, un altre partit: la final d'aquest torneig o el partit pel tercer o quart lloc, contra el Bayern de Munic o el Milan.

De l'Allianz Arena, directes cap a l'aeroport de Munic per començar la gira pels Estats Units. Viatge nocturn fins a Washington. 6.815 quilòmetres fins a la capital dels Estats Units. Allà, dissabte 30, a la una de la matinada de diumenge a Catalunya, reedició de la final de la Champions contra el Manchester United. Un nou desplaçament portarà els blaugranes fins a Miami, la segona parada de la gira. 1.480 quilòmetres. A la capital de Florida, el Barça s'enfrontarà al Chivas mexicà el dia 3 d'agost, a les dues de la matinada del 4, a Catalunya. I després, recta final. Un altre desplaçament, aquest cop fins a Dallas. 1.784 quilòmetres d'avió per jugar, el dia 6, contra un altre equip mexicà: l'Amèrica, a les 10 del vespre hora catalana. La tornada fins a Barcelona, un viatge de 8.326 quilòmetres, tancarà la primera part de la pretemporada blaugrana. En total, 21.846 quilòmetres d'avió i sis partits amistosos.

Canvis en el sistema d'abonaments al Palau

El FC Barcelona ha presentat una campanya encaminada a intentar omplir el Palau Blaugrana cada vegada que el conjunt blaugrana jugui en qualsevol de les seves seccions professionals: bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. El responsable de les seccions blaugranes, Joan Carles Raventós, ha presentat aquest divendres al Camp Nou la nova campanya, el preu dels abonaments de la temporada que ve i el programa de captació de nous aficionats (que es diran "Amics del bàsquet, de l'handbol, del futbol sala i de l'hoquei patins").

L'executiu blaugrana ha subratllat que uns 2.000 abonats al Palau no assisteixen als partits ni tampoc alliberen el seu seient, cosa que impedeix a l'entitat poder revendre'l a la taquilla. El Barça estableix un preu de 70 euros anuals per veure el futbol sala i l'handbol, i 50 per a l'hoquei patins, per a aquells aficionats que no siguin socis. Mentre que els abonats habituals hauran d'abonar 60 euros per veure l'handbol i el futbol sala, i 40 per a l'hoquei patins. D'una altra banda, el Barça ha establert el preu dels abonaments al Palau per assistir als partits del Barça Regal de bàsquet entre 76 i 315 euros. L'1 de setembre s'iniciarà la venda dels abonaments d'"Amics de l'handbol, futbol sala i hoquei" i públic en general.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut