Handbol

El Barça Borges continua intractable a l'Asobal i no falla a la pista del Port Sagunt (29-32)

El Barça Borges, cada vegada més a prop del títol de l'Asobal, no ha fallat a la pista del Port Sagunt, tot i que només ha guanyat per 3 gols de diferència, 29 a 32. Iker Romero, amb 9 dianes, ha estat l'home més encertat en atac. L'equip blaugrana ha jugat a mig gas, pensant, sens dubte, en la tornada del partit de Lliga de Campions contra el Vezsprém hongarès, un partit en què els blaugranes defensaran la renda de 7 gols de l'anada. El partit es podrà veure pel canal Esport3, dissabte, a un quart de cinc de la tarda.

El Barcelona continua com a líder després de complir el tràmit de la pista del Port Sagunt. Ha arrencat amb un parcial d'1 a 5, però, en els últims minuts de la primera meitat, els valencians s'han acostat i han desaprofitat diverses ocasions per forçar l'empat. En la segona part, la renda ha arribat a ser de set gols, però el Port Sagunt ha fet un últim esforç i, si bé no ha perillat la victòria, els últims minuts han estat emocionants. El jove porter Gonzalo Pérez de Vargas ha sortit per intentar parar dos penals i en un ho ha aconseguit.