El Barça B suma un punt insuficient amb el Tenerife (2-2) i continua en zona de descens

Els de Jordi Vinyals han empatat amb el Tenerife després d'una setmana moguda. El punt que sumen però és insuficient i els blaugrana continuen en zona de descens una jornada més

El Barça ha sumat un punt insuficient al Miniestadi després d'empatar amb el Tenerife 2-2. El primer gol ha arribat molt d'hora, al minut 3 de partit. Adama comença una acció molt ràpida per la banda dreta i centra a Dongou que només l'ha d'acompanyar dins de la porteria (1-0). Aquest era un gol important pel conjunt blaugrana que arrel dels mals resultats ha tingut una setmana bastant moguda.

El Tenerife, però ha trigat poc a reaccionar i deu minuts després del gol del Barça, el davanter del Tenerife Ifrán ha aconseguit empatar el partit (1-1) a la primera arribada a la porteria rival. Aquest és el 10è gol d'Ifrán a la Lliga.

A partir de l'empat el Barça ha continuat dominant i ha arribat el segon gol, al minut 24 i de penal. Grimaldo ha estat derribat dins de l'àrea del Tenerife i Patric Gabarrón ha llançat la pilota a la dreta del porter, que ha estat a punt de parar-lo, sense sort (2-1).

Abans del descans però, una mala notícia per al Barça. Dongou ha estat expulsat per una entrada a destemps sobre Vitolo. Els blaugrana demanaven la targeta groga, però l'àrbitre ha estat contundent.

El Tenerife ha sortit amb ganes d'empatar el partit i aprofitant la seva superioritat numèrica ho ha fet realitat. Al minut 60 centra Vítolo i remata Maxi Pérez (2-2), que ja a la primera part havia fet un xut al pal.

Amb aquest resultat, el Barça B suma la vuitena jornada consecutiva sense guanyar, i un punt insuficient que no el treu de la zona de descens, on està empatat amb el Racing i el Recreativo.