Segona

El Barça B no pot passar de l'empat amb l'Albacete (0-0) i els resultats d'altres partits sentencien el descens dels blaugranes

El 0-0 sumat a la combinació amb els resultat d'altres equips que lluiten per salvar la categoria ha condemnat els de García Pimienta

El filial blaugrana jugarà la pròxima temporada a Segona Divisió B. L'equip de García Pimienta depenia d'ell mateix per plantar-se a l'última jornada de Lliga amb opcions de salvar-se, però això passava per guanyar sí o sí al camp del Albacete. L'empat sense gols, combinat a una desastrosa cadena de resultats favorables a la resta d'equips implicats en el descens, certifica la pèrdua de categoria de l'equip entrenat primer per Gerard López i ara per García Pimienta.

Futbolísticament, el Barça B ha flirtejat amb la victòria al Carlos Belmonte. A la primera part ha xutat més vegades (2 a 5) que el conjunt local. Un gol ho hauria canviat tot. En la represa, el davanter Cardona ha fregat el gol en dues accions. En una ha enviat la pilota a la base del pal i en l'altra ha xutat al cos del porter després de fer-ho tot bé. Els sis equips que estaven per sobre del Barça B (Còrdova, Cultural Lleonesa, Nàstic, Almeria, Alcorcón i el mateix Albacete) han aconseguit puntuar, amb la qual cosa de res ha servit el punt sumat en terres manxegues.

El filial blaugrana jugarà l'últim partit partit de la temporada al Miniestadi contra el Saragossa, un aspirant a la promoció per pujar a Primera. Sevilla Atlètic, Llorca i Barça B són equips matemàticament baixats de categoria. El quart equip que els acompanyarà a Segona B sortirà de l'última jornada, el cap de setmana que ve.