Barça

El Barça aterra de matinada amb cares llargues a l'expedició després de perdre el liderat a Anoeta

El Barça més indolent de la temporada ha perdut el liderat de la Lliga a Sant Sebastià. Sense intensitat i veient-se impotents, els jugadors blaugrana a Anoeta van donar la pitjor imatge de la temporada. Aquesta matinada, de tornada a Barcelona, les cares llarges reflectien la decepció pel desgavell blaugrana. Tot i la desfeta, el Tata Martino ha concedit dos dies de festa a la plantilla, que no tornarà a entrenar-se fins dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva en una sessió a porta tancada.

Actualitzat
El Barça més indolent de la temporada ha perdut el liderat de la Lliga a Sant Sebastià. Sense intensitat i veient-se impotents, els jugadors blaugrana a Anoeta van donar la pitjor imatge de la temporada.

Aquesta matinada, de tornada a Barcelona, les cares llarges reflectien la decepció pel desgavell blaugrana. Entre els més afectats, el brasiler Neymar, que va baixar de l'avió visiblement coix després de rebre un fort cop al turmell.

Tot i la desfeta, el Tata Martino ha concedit dos dies de festa a la plantilla, que no tornarà a entrenar-se fins dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva en una sessió a porta tancada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut