Tyrese Rice serà la referència del Barça en la direcció de joc (EFE)
Bàsquet

El Barça arriba amb baixes a l'estrena de l'Eurolliga contra l'Unics Kazan

El Barça Lassa s'enfronta aquesta tarda a l'Unics Kazan (18.00, Esport3) en l'estrena de l'Eurolliga, en un partit que els blaugranes afronten condicionats per les baixes

Marc BéjarActualitzat

El FC Barcelona Lassa inicia l'aventura europea aquesta tarda a Rússia (18.00, Esport3) amb una visita a la pista de l'Unics Kazan marcada per les baixes. L'equip dirigit per Georgios Bartzokas arriba a aquesta primera cita amb les absències de Pau Ribas, que no ha pogut superar els seus problemes musculars, i Petteri Koponen, que segueix convalescent després de l'accident de trànsit. A més, en el joc interior, Joey Dorsey no està al 100% després de superar la lesió que el va allunyar de les pistes al final de la temporada passada.

Tot i els problemes físics, el tècnic grec s'ha mostrat confiat i assegura que afronten amb il·lusió la primera cita a l'Eurolliga, en un nou format que incrementa la competitivitat i el nivell d'exigència. La competició, una lliga on els setze millors equips del continent es veuran les cares a doble partit, obligarà els de Bartzokas a sumar des del primer dia si no volen anar a remolc.

L'equip va fer aquest dimecres un últim entrenament abans de volar a Kazan per jugar un partit que marcarà el nivell real dels blaugranes. Peno i Sena, jugadors del filial, han completat la convocatòria per al partit davant un Unics que compta amb un bloc consolidat. Keith Lanford i el base andorrà Quino Colom seran les dues referències exteriors d'un conjunt rus que posarà a prova l'evolució del Barça Lassa en aquest nou projecte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut