Handbol

El Barça apallissa el Zagreb (43-21) i es classifica per a la Final Four de la Champions d'handbol

Els homes de Pasqui han fet un partit rodó contra els croats i seran a la gran cita de Colònia. El rival del Barça se sabrà aquest dimarts i els possibles equips són THW de Kiel, el Vezprem d'Hongria i el Vive Tauron Kielce de Polònia.

Actualitzat

El Barça jugarà la Final Four de la Lliga de Campions d'handbol. L'equip blaugrana s'ha classificat per a la gran cita de la temporada de manera brillant en apallissar el Zagreb per 43-21 en la tornada dels quarts. Els de Pasqui ja havien vençut a l'anada per 23-25.

Handbol d'alta escola al Palau. Defensa forta, porteria sòlida, contraatac imparable i eficàcia en el llançament. La recepta màgica d'aquest esport. Al descans, 23-10 per als catalans i eliminatòria resolta. Kiril Lazarov, amb 9 dianes, ha estat el màxim golejador del Barça i encapçala el rànquing golejador de la Champions amb 99 gols.

Aquest dimarts, el sorteig

Aquest proper dimarts se sabrà el rival del Barça a la Final Four. Els altres tres equips classificats són el THW de Kiel, el Vezprem d'Hongria i el Vive Tauron Kielce de Polònia. La Final Four es disputarà al Lanxess Arena de Colònia el 30 i el 31 de maig.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut