Wilde ha marcat el primer gol del partit (Foto: Pavel Jirik)
Futbol sala

El Barça Alusport jugarà la Final Four de la Futsal Cup per tercera temporada consecutiva

El Barça s'ha classificat per a la seva tercera Final a 4 de la UEFA Futsal Cup després de derrotar els amfitrions de l'Elite Round disputada a la República Txeca, l'Era-Pack Chrudim per 4 a 1.

El Barça s'ha classificat per la seva tercera Final a 4 de la UEFA Futsal Cup després de derrotar els amfitrions de l'Elite Round disputada a la República Txeca, l'Era-Pack Chrudim per 4 a 1. Als de Marc Carmona els servia fins i tot perdre per una diferència inferior a 4 gols, però els blaugrana no han volgut especular. En el minut 2 Wilde ha marcat el 0 a 1. En només 2 minuts, entre l'11 i el 12, Fernandao ha anotat dos gols més. Amb 3 a 0 s'ha arribat al descans. En la segona meitat els txecs han inaugurat el seu marcador, però Igor ha aprofitat una passada de Wilde para tallar les seves esperances de remuntada.