Barça

El Barça al complet s'entrena per primer cop a Yokohama davant una gran expectació

Ha estat arribar i moldre. El Barça ja és al Japó, on aquesta matinada ja ha començat a preparar la semifinal del Mundial de Clubs que jugarà dijous davant l'equip qatarià de l'Al-Saad. Per combatre la diferència horària, el "jet-lag", Guardiola només va deixar dormir quatre hores els seus jugadors en el vol cap a l'aeroport de Narita. Després de descansar a l'hotel de Yokohama, els 23 homes que el tècnic de Santpedor ha desplaçat al Japó han fet aquesta matinada una suau sessió d'entrenament d'una hora per aclimatar-se com més aviat millor al seu nou destí. Els jugadors tenen la tarda lliure i els qui vulguin podran passar la nit a Tòquio. Demà tornaran els entrenaments.

Actualitzat
A primera hora, els 27 jugadors i l'entrenador de l'equip, Josep Guardiola, han assistit a la sessió de fotos de l'esdeveniment i a una xerrada tècnica de l'instructor d'àrbitres de la FIFA, Steve Bennett, amb el qual han parlat i han analitzat vídeos sobre el reglament del torneig. Al migdia, l'equip ha acudit al camp d'entrenament de l'equip local Yokohama Marinos, on l'esperaven gairebé un centenar de mitjans internacionals i nombrosos aficionats que estaven a les portes i curiosos que treien el cap des dels edificis confrontants.

Guardiola ha programat un entrenament molt suau de prop d'una hora en el qual els jugadors han fet estiraments amb pilota, rondos, carreres i una xerrada amb el cos tècnic, en un calorós i assolellat matí d'hivern. El lleuger entrenament va servir perquè els jugadors comencin la seva adaptació al canvi d'horari del Japó (vuit hores més que a Espanya) i puguin recuperar-se físicament del llarg viatge i l'exigent partit que van disputar dissabte davant el Reial Madrid.

A les instal·lacions d'entrenament del Yokohama Marinos, que compta ja amb una botiga oficial del FC Barcelona, l'expedició blaugrana ha ofert un quart d'hora d'entrenament de portes obertes per als mitjans de comunicació, mentre que la resta dels exercicis s'han fet a porta tancada. El d'avui és el primer pas en la preparació del FC Barcelona al Japó abans de disputar, dijous, una de les semifinals del Mundial de Clubs contra l'Al Sadd qatarià, que es va desfer de l'Esperance en els quarts de final del torneig per 2-1.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut