Barça

Sandro Rosell: "Els nostres jugadors han fet un bany"

Sandro Rosell no s'ha pogut contenir al final del partit: "Els nostres jugadors han fet un bany. Sempre és un plaer ser president del Barça però, en dies com avui, més". El president blaugrana ha disculpat la jugada del gol madridista: "Això passa, són accidents del futbol, però quan han agafat el control els nostres migcampistes es veia venir que acabaria així".

Actualitzat
"No és políticament correcte, però crec que els nostres jugadors han fet un bany i cal estar orgullosíssims d'aquest equip, d'aquest entrenador i del treball que han fet en aquest camp. Sempre és un plaer ser president d'aquest club, però avui, més", ha assegurat.

Rosell ha considerat "un accident" el gol encaixat pel seu equip als 22 segons del començament del partit. "Si et marquen un gol només començar en qualsevol estadi és difícil, però quan han començat a tenir el control del joc els nostres migcampistes el domini ha estat clar. En aquests moments, el que guanya ha de ser respectuós i el que perd no té ganes de parlar. Però el que vull és felicitar a tots els barcelonistes del món", ha afegit.

El dirigent blaugrana també ha dit que ara el conjunt de Pep Guardiola anirà al Japó a disputar el Mundial de Clubs i "intentar guanyar-lo".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut