Xavi Pascual espera que el seu equip mantingui el nivell a la pista del Laboral Kutxa. (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça afronta aquest dissabte una nova prova de foc a la pista del Laboral Kutxa (Esport3, 21.00)

Després de debutar amb victòria al Top16 de l'Eurolliga, el Barça afronta aquest dissabte (21.00, Esport3) una nova prova de foc contra el Laboral Kutxa a Vitòria. Al Buesa Arena, els blaugrana tindran una nova oportunitat de demostrar la seva millora en el joc contra un rival al qual també s'hauran d'enfrontar en competició europea.

Actualitzat

Després de debutar amb victòria al Top16 de l'Eurolliga, el Barça de bàsquet afronta aquest dissabte una nova prova de foc contra el Laboral Kutxa a Vitòria (21.00, Esport3). Al Buesa Arena, els blaugrana tindran una nova oportunitat de demostrar la seva millora en el joc contra un rival al qual també s'hauran d'enfrontar en competició europea.

Tot i ser una de les pistes més complicades de la Lliga Endesa, aquesta temporada ja s'hi han imposat l'Herbalife Gran Canària, el València Basket i l'Iberostar Tenerife, i els homes de Xavi Pascual també es volen reivindicar com a visitants. Per a aquest partit, el tècnic blaugrana tindrà les baixes dels lesionats Álex Abrines i Marko Todorovic.

El Laboral Kutxa ha recuperat una mica de confiança després de guanyar els seus dos últims partits a domicili (contra el Río Natura Monbus a la Lliga Endesa i l'Unicaja en l'Eurolliga), encara que segueix sent un equip imprevisible, capaç d'anotar 82 punts per partit (el tercer màxim realitzador) i encaixar 83,4 de mitjana, cosa que el situa com l'equip amb la tercera pitjor defensa del campionat.

Malgrat haver guanyat el Barça al Buesa Arena en quatre dels seus últims cinc enfrontaments, l'històric d'enfrontaments entre alabesos i catalans a Vitòria és favorable al conjunt blaugrana, amb 30 victòries per 24 derrotes. En el conjunt vitorià encara no debutarà el base italià Giuseppe Poeta, fitxat fins a final de temporada.

Anar al contingut